MTB Drenthe B&B, Groepsaccommodatie

 

Mountainbiken in Drenthe is genieten van de fantastische natuur, uitdagende MTB routes en met Apppartementen, B&B en Groepsaccommodatie Aangenaam – Olde Horst  in Diever een flexibel en MTB vriendelijk verblijf om zowel een dagarrangement te boeken als overnachten met of zonder MTB arrangement.

MTB Drenthe B&B groepsaccommodatie Diever Aangenaam - Olde Horst‘Mountains’ zijn er haast niet te vinden in Drenthe maar Nationaal park Drents-Friese Wold, Holtingerveld (Havelte) en Dwingelderveld (Dwingeloo) hebben verrassende routes die elke mountainbiker een lach op het gezicht zullen brengen.

Leuke brinkdorpen als Ruinen, Dwingeloo en vooral Diever met zijn vele verbindingen naar 2 nationale parken (!) is naast een gezellig dorp dus ook ideaal gelegen voor meerdere dagen op de ATB. De MTB routes direct in Diever lopen zelfs tot in Friesland en bieden daar aansluiting op de routes van Appelscha.Mountainbike drenthe B&B groepsaccommodatie Aangenaam - Olde Horst Diever

Zowel voor de beginner als voor de gevorderden is het gebied zeer geschikt. Met de 5 sterren status die Drenthe heeft is de infrastructuur voor de fietser al zeer goed ingericht en met de extra’s die fiets B&B Aangenaam – Olde Horst brengt van alleen tot fietsgroepen van 25 personen is het helemaal in orde!

MTB B&B groepsaccommodatie Drenthe DieverDag arrangement MTB – Voor fietsgroepen en bedrijven die een dag wensen te mountainbiken hebben wij een speciaal arrangement zonder overnachting maar met o.a. afspuiten fietsen, douchen, koffie met gebak, hapje en een drankje. Klik HIER voor meer uitleg.

Clinics en workshops – MTB clinics en thechniek of voedingsworkshops kunnen aangevraagd worden.

Meerdaagse MTB arrangementen:
*Van 2 personen tot fietsgroepen van 25 personen.

-3 dagen/2 nachten –   Klik HIER voor meer info.
-2 dagen/1 nacht – Klik HIER voor meer info.

MTB vriendelijk verblijf in DrentheNeem gerust contact met ons op:
Aangenaam – Olde Horst
T: 0521-591868 bij geen gehoor 06-40840588
*WhatsApp bellen is ook mogelijk.
E: info@aangenaam-oldehorst.nl