MTB ARRANGEMENT DRENTHE (2 DAGEN/1 NACHT)

Speciaal voor groepen diegeen twee nachten weg kunnen/willen maar toch wensen te genieten van de prachtige routes die Drentse Diever met de nationale parken Drents-Friese Wold en Dwingelderveld en daarnaast de natuur gebieden Holtingerveld en rondom Havelte bieden hebben wij een 1 nacht arrangement in het weekend (anders ons 3 dagen/2 nachten ATB arrangement) van november t/m april. Doordeweeks kan dit 1 nacht/2 dagen arrangement het gehele jaar geboekt worden met uitzondering van de drukste zomer weken.

Incheck vanaf 15.30 uur. De wagen kan eerder geparkeerd worden op de parkeerplaats van de gasten en men kan op weg zonder incheck. Als wij er zijn en kamers zijn klaar voor gebruik is eerdere incheck geen probleem. Uitleg routes kan gewoon vooraf.
BAR ZAAL RECREATIE RUIMTE AUBERGE LE MONDE DRENTHE DIEVER‘s Avonds is er een diner in onze gezellige bar Auberge le Monde of bij mooi weer op het terras.

Na het ontbijt kan men weer op pad met de nodige uitleg over de routes door MTB liefhebber en eigenaar van Aangenaam – Olde Horst, Serge.
Uitgefietst? Dan kan men nog douchen (uiterlijk tot 15.00 uur) en desgewenst een lunch of diner verblijven in overleg.

Kosten p.p. zijn 49,-
Inclusief: 1x overnachten, 1x ontbijt, afspuiten van de fietsen, uitleg routes en combinatie mogelijkheden van de routes, veilig stallen van de mountainbikes, douchen na het fietsen op de 2e dag en toeristen belasting.

*Er dient alleen nog een verplichte keuze gemaakt te worden voor het diner, aangeven bij de boeking.
-Pasta maaltijd 10,- p.p.
-2 gangen diner 19,- p.p.
-BBQ 17,50 p.p.
-Auspit (onze bij vele zeer bekende Australische BBQ) 17,50 p.p.
-Ofyer (combinatie haard en BBQ) 25,- p.p.
Niet op de aankomstdag maar 2e dag eten? Dat is bespreekbaar, geef het aan bij de aanvraag.

MTB arrangement DrentheDit arrangement is alleen te boeken vanaf 6 personen, maximaal 25 personen en anders in overleg naar beschikbaarheid.
In de weekenden niet mogelijk van mei t/m oktober (dan alleen ons 2 nachten/3 dagen MTB arrangement). Daarbuiten elke dag maar niet in de drukste zomerweken, festiviteiten, feestdagen en andere arrangementen.

Niet inbegrepen: Dranken van Auberge le Monde, eventueel een lunch of 2e diner/BBQ en al niet genoemd is.

AO bulletMEER INFO OF EEN BOEKING? Klik HIER