Mountainbiken en overnachten

Mountainbiken en overnachten

Mountainbiken in Drenthe is genieten van de fantastische natuur, uitdagende MTB routes en met Apppartementen, B&B en Groepsaccommodatie Aangenaam – Olde Horst  in Diever een flexibel en ATB vriendelijk verblijf om zowel een dagarrangement te boeken als overnachten met of zonder ons gezellige MTB arrangement (3 dagen/2 nachten).

MTB Drenthe B&B groepsaccommodatie Diever Aangenaam - Olde HorstROUTES: ‘Mountains’ zijn er haast niet te vinden rondom Diever maar Nationaal park Drents-Friese Wold, Holtingerveld (Havelte) en Dwingelderveld (Dwingeloo) hebben verrassende routes die elke mountainbiker een lach op het gezicht zullen brengen. Tevens zijn deze routes middels verbindingsroutes aan elkaar verbonden.
*Er is een route op de VAM berg, en hopelijk vind deze spoedig aansluiting op de route van Dwingeloo.

Leuke brinkdorpen als Ruinen, Dwingeloo en vooral Diever met zijn vele verbindingen naar 2 nationale parken (!) is naast een gezellig dorp dus ook ideaal gelegen voor meerdere dagen op de ATB. De MTB routes direct in Diever lopen tot in Friesland en bieden daar aanslMountainbike drenthe B&B groepsaccommodatie Aangenaam - Olde Horst Dieveruiting op de routes van Appelscha.

Door verbindingsroutes zijn de routes van Diever-Hoogersmilde-Appelscha verbonden met Dwingeloo en Havelte.

Zowel voor de beginner als voor de gevorderden is het gebied zeer geschikt. Met de 5 sterren status die Drenthe heeft is de infrastructuur voor de fietser al zeer goed ingericht en met de extra’s die fiets B&B Aangenaam – Olde Horst brengt van alleen tot fietsgroepen van 25 personen is het helemaal in orde!

MTB ARRANGEMENTEN EN CLINICS:

Dag arrangement MTB – Voor fietsgroepen en bedrijven die een dag wensen te mountainbiken hebben wij een speciaal arrangement zonder overnachting maar met o.a. afspuiten fietsen, douchen, koffie met gebak, hapje en een drankje. Klik HIER voor meer uitleg.

Clinics en workshops – MTB clinics en thechniek of voedingsworkshops kunnenMountainbiken in Drenthe aangevraagd worden.

Meerdaags MTB arrangement-
3 dagen/2 nachten – inclusief, 2x overnachten/ontbijt, OFYR BBQ en wassen fiets kledij. Klik HIER voor meer info voor deze gezellig/sportieve mogelijkheid van 2 t/m 25 personen.

MTB vriendelijk verblijf in DrentheNeem gerust contact met ons op:
Aangenaam – Olde Horst
T: 0521-591868 bij geen gehoor 06-40840588
*WhatsApp bellen is ook mogelijk.
E: info@aangenaam-oldehorst.nl